Púding de pa sec amb pera i xocolata
Ingredients:
• 250g de pa sec.
• 500 ml de llet (o llet vegetal).
• 1 iogurt natural (pot ser vegetal).
• 90 g de sucre morè.
• 1 sobre de sucre vainillat (7,5 g).
• 3 ous.
• 2 peres.
• 60 g de xocolata negra.
Recepta:
1. Escalfar el forn a 160 graus.
2. Tallar el pa a trossos en un bol i afegir-hi 250 ml de llet.
3. Tallar les peres i la xocolata.
4. Batre els ous.
5. Barrejar: peres, xocolata, iogurt, sucres, ous batuts i els 250 ml de llet restant.
6. Afegir-ho tot amb el pa i remenar bé.
7. Abocar la massa en un motlle quadrat. Enfornar durant 1h10 (forn amb ventilador).
8. Treure del forn i deixar refredar el púding abans de desemmotllar-lo.